Email

Security alert Italië

TLN waarschuwt transportondernemers voor neppolitie in Italië en specifiek in het gebied Milaan – Turijn – Alessandria – NovaraIncidenten vinden plaats op zowel hoofdwegennet als onderliggend wegennet. De chauffeur wordt aangevallen nadat hij is gestopt en vrachtauto en lading worden gestolen.

Concrete tips                                                              

Het is belangrijk om chauffeurs te instrueren kalm te blijven en niet de held te spelen. Pas op voor neppolitie, nepdouane en andere nephandhavers! Bij een vermoeden dat het om nephandhavers gaat, is het belangrijk om gelijk 112 te bellen en te achterhalen of er inderdaad sprake is van een controle door politie of andere handhavers. Hou het voertuig in beweging en stop niet. Rij naar de dichtstbijzijnde politiepost of plaats waar zich veel mensen bevinden en/of beveiliging is. Behandel signalen van andere weggebruikers dat er iets mis is met het voertuig extreem voorzichtig. Doe hetzelfde met het ongevraagd aanbieden van hulp door onbekende personen.

TLN adviseert nadrukkelijk om gebruik te maken van beveiligde parkeerplaatsen. Via de website  http://www.iru.org/transpark-app kunt u de route ingeven en de beveiligde parkeerplaatsen lokaliseren.

In bijna heel Europa kan in urgente situaties hulp worden gezocht via telefoonnummer 112

Doe altijd aangifte bij de politie, ook in het buitenland en stuur het proces-verbaal door naar Transport en Logistiek Nederland via het emailadres: lokettransportcriminaliteit@tln.nl of viahminderman@tln.nl

Bron

TLN

internationaal wegvervoer Italie

Share with your friends:

Het juridisch werkgeverschap; de verloning en uitbetaling voor De-Trans,
worden verzorgd door ons externe administratiekantoor About Payrolling & Services B.V. (KvK nr. 30181489).
About Payrolling & Services B.V. is ABU lid.
About Payrolling & Services B.V. is tevens SNA gecertificeerd.
Alle uitzendmedewerkers van De-Trans werken dan ook conform de regels van de ABU-CAO.

Op de dienstverlening van De-trans detachering zijn onze algemene voorwaarden van toepassing, welke bij het KvK te Den Haag gedeponeerd zijn onder nummer 27320123.
© 2008 KvK nummer 27320123   download ons klachten reglement
SITEMAP